Каква съм аз. Такава ли съм всъщност.
Какъв си ти - такъв или си друг.
Каква съм аз, когато в мойта същност -
съм точно аз, а ти си точно ти.
Ти ти ли си, когато аз съм аз.
Аз аз ли съм, когато ти си ти.
И ние ли сме ние, щом назад
останат ти и аз и аз и ти.
© Евгения Калъчева Все права защищены