Очите твои - слънчев лъч,
докосват нежно голата ми гръд.
А устните ти - розов цвят,
извивките по тялото следят.
Ръцете твои – падащи листа,
докосват свежо като утринна роса.
А пръстите – гореща лава,
следи по тялото оставят.
Целувките ти – жива изворна вода,
пробуждат в мен отново любовта.
Телата наши – две Вселени,
в едно във този миг са слети.
Сега сме само Аз и Ти,
докосване на две души.
Сега сме само две сърца,
понесли се във вечността.
© Антония Todos los derechos reservados