6.06.2009 г., 17:18 ч.

Аз и Ти 

  Поезия » Любовна
901 0 3

Очите твои - слънчев лъч,

докосват нежно голата ми гръд.

А устните ти - розов цвят,

извивките по тялото следят.

 

Ръцете твои – падащи листа,

докосват свежо като утринна роса.

А пръстите  – гореща лава,

следи по тялото оставят.

 

Целувките ти –  жива изворна вода,

пробуждат в мен отново любовта.

Телата наши – две Вселени,

в едно във този миг са слети.

 

Сега сме само Аз и Ти,

докосване на две души.

Сега сме само две сърца,

понесли се във вечността.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??