22 dic 2007, 22:38

Аз и ти, две сърца 

  Poesía » De amor
613 0 1
 

Разбрах, че те обичам,

но беше твърде късно.

Вече те нямаше.

Ти беше изчезнал.

 

Нямаше те, а всички

теб търсеха,

но теб те нямаше.

Просто те нямаше.

 

В деня, когато бях

изгубила надежда,

ти се върна, но

вече беше различен.

 

Видях те и крещях,

но твърде кратко,

ти просто замина и

от мен си отиде.

 

Аз плаках и страдах

за теб така горчиво,

но все пак се молих

да се върнеш при мен.

 

И все пак ти се върна,

Дойде и ми каза,че

оставаш при мен,

при мен. Завинаги!

 

 

                                                                Биляна Гигова

                                                          VІІ клас

 

© Биляна Гигова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Милата,ти си едва на 13 и ти предстои много,много любов.Целувка
Propuestas
: ??:??