3 abr 2015, 9:11

Аз и Златната рибка... 

  Poesía » Otra
391 0 1

 

 

Аз и Златната рибка...

   (опит за приказка)

 

Ако в рибарската ми мрежа

се хване златна рибка

и със човешки глас ми каже

до три неща да си поискам,

 

не бих се колебал тогава

ще викна: Първо, Второ, Трето,

аз искам в мен да продължава

Страстта на Мъртвите поети...

 

Коста Качев

03.04.2015.

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??