Аз и Златната рибка...
(опит за приказка)
Ако в рибарската ми мрежа
се хване златна рибка
и със човешки глас ми каже
до три неща да си поискам,
не бих се колебал тогава
ще викна: Първо, Второ, Трето,
аз искам в мен да продължава
Страстта на Мъртвите поети...
Коста Качев
03.04.2015.
© Коста Качев All rights reserved.