29 mar 2012, 20:18

Аз ли съм 

  Poesía » De amor
629 0 3

Вечерта потрепва.

Вятърът вълшебник

кротко с мен нашепва -

аз ли съм жената, 

сгушена във тебе 

ВЧЕРА?

 

Млъквам и притихвам.

Слушам тишината

Толкова ми липсваш...

Аз ли съм жената,

пееща щастливо

ВЧЕРА?

 

 

Всичко си отива.

Болка ме залива.

Страдам мълчаливо.

Аз ли съм жената, 

влюбена красиво

ВЧЕРА?

 

Много са сълзите.

Много ще те търся.

Вече съм излишна.

Аз ли съм жената,

дето те обича

ВЧЕРА?

 

Как без теб не мога!

Нямам вече сили.

Моята тревога,

ти ще бъдеш, мили.

И без мен в живота

на кого се вричаш...

Аз ли съм жената,

дето ти обичаш?

 

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??