31 jul 2006, 11:33

Аз лудата 

  Poesía
1331 0 10
Мразя да пазя вещи,
думи и чувства за утре.
Обичам дългите срещи
в които незнам че е сутрин.

Ноща я ползвам за ден,
безумно обичам живота.
Харесвам лудата в мен.
Не отричам във мен идиота.

И питам се:Образ такъв
на кой ли би се харесал?
Обичам,раздавам до кръв.
Дали някой би го понесъл?

© Ан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??