Jul 31, 2006, 11:33 AM

Аз лудата 

  Poetry
1241 0 10
Мразя да пазя вещи,
думи и чувства за утре.
Обичам дългите срещи
в които незнам че е сутрин.

Ноща я ползвам за ден,
безумно обичам живота.
Харесвам лудата в мен.
Не отричам във мен идиота.

И питам се:Образ такъв
на кой ли би се харесал?
Обичам,раздавам до кръв.
Дали някой би го понесъл?

© Ан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??