31.07.2006 г., 11:33 ч.

Аз лудата 

  Поезия
1239 0 10
Мразя да пазя вещи,
думи и чувства за утре.
Обичам дългите срещи
в които незнам че е сутрин.

Ноща я ползвам за ден,
безумно обичам живота.
Харесвам лудата в мен.
Не отричам във мен идиота.

И питам се:Образ такъв
на кой ли би се харесал?
Обичам,раздавам до кръв.
Дали някой би го понесъл?

© Ан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??