20 sept 2014, 10:07

Аз, Мен, Мое 

  Poesía
489 1 0

Бях огън, бях камък безразличен.

Бях блян, бях и вятър неразбран.

Бях ли бях, метаморфоза безкрай търпях.

 

Сега съм тук, без бъдеще,

а в миналото устрелен, а то...

Ах, и то опора не е за мен!

 

Так и не успях...  желания крадях!

И тез слова...

НАРЦИС си оставам, като досега...

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??