17 nov 2010, 16:00

Аз не ще се спра, ще продължа 

  Poesía » De amor
970 0 9

Може да не видя светъл лъч, нито цъфнал горски цвят,
може да не видя повече луна, нито блестящата дъга,
може да не вкуся повече вода, нито да усетя топлина,
без живот, без надежда, без дори и мъничка мечта
АЗ не ще се спра, ще продължа
... Заради любовта, най-силната на света, 
дадена ми от най-красивата жена. 
Ти, прекрасна Кети Станкова, Обичам те!

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??