17.11.2010 г., 16:00 ч.

Аз не ще се спра, ще продължа 

  Поезия » Любовна
955 0 9

Може да не видя светъл лъч, нито цъфнал горски цвят,
може да не видя повече луна, нито блестящата дъга,
може да не вкуся повече вода, нито да усетя топлина,
без живот, без надежда, без дори и мъничка мечта
АЗ не ще се спра, ще продължа
... Заради любовта, най-силната на света, 
дадена ми от най-красивата жена. 
Ти, прекрасна Кети Станкова, Обичам те!

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??