Най-голямата илюзия в света е любовта!
Стихове, поеми, оди,
периоди...
Ходене по мъките,
обличане на безвремието в думи,
безпомощно увиснали с прането.
Вечен миг записан -- да бе да,
в книга за похвали и оплаквания.
Красотата ще спаси света във сряда.
Има нещо, което не знаеш --
обичах те, но не ти го показвах.
И след всичко изречено и направено,
най-добре за теб бе да избягаш.
гр. Сливен
© Лъчезар Цонев Todos los derechos reservados