24.08.2023 г., 15:08 ч.  

Аз не те обичам, ти не ме обичаш 

  Поезия » Свободен стих
223 0 2

 

 

Най-голямата илюзия в света е любовта!

Стихове, поеми, оди,

периоди...

Ходене по мъките,

обличане на безвремието в думи,

безпомощно увиснали с прането.

Вечен миг записан -- да бе да,

в книга за похвали и оплаквания.

Красотата ще спаси света във сряда.

Има нещо, което не знаеш --

обичах те, но не ти го показвах.

И след всичко изречено и направено,

най-добре за теб бе да избягаш.

 

                                   гр. Сливен

                                 

                                      

© Лъчезар Цонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, това е може би един от периодите, нямам чувство за вина...
  • Чувствата се измерват по това, което е останало от тях.
    Поздравления!
Предложения
: ??:??