20 mar 2007, 9:04

АЗ - Незабравимата 

  Poesía
725 0 6


Коя си ти, бе кукло!?
И какво като е твой,
да, боли ме от това
и не го отричам,
то от сълзите ми личи,
макар гласно да не го изричам.

 

Как те нарича – мила, любима,
по-красива от всяка жена,
ти си най-прекрасната, нали!?
Да, и аз съм чувала това.

 

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

Да, и аз съм заспивала до него,
прошепвайки ми лъжа след лъжа,
и мен е целувал,
и мен е докосвал
така.

 

И аз бях единствена,
и мой е бил – едва...

                      Не, не се надявай,
                      ти си поредната игра.

 

                      Коя е в сърцето му ли?

                   Какво сърце!?
                     Коя е в леглото му ли,
                      не са надявай да си само ти.

 

Може да заспива до тебе,
но в мислите му,
в телефона му...

всичко е със женски имена.

 

Не те мразя,
не мисли така,
точно теб да мразя...
НЕ! Ти си само поредната шега.

 

Вярвай ми!
При мен той пак ще дойде,
винаги става така,
ако за него има Незабравима,
мойто име носи Тя!


не е посветено!!!

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • малии супер е!
  • Мерси много милички
    Целувки!
  • Вярвай ми!
    При мен той пак ще дойде,
    винаги става така,
    ако за него има Незабравима,
    мойто име носи Тя!


    ммм нямам думи просто,наистина много ми хареса и някак си ме засяга
    поздрави скъпа
  • Благодаря Ви, много много
    Целувам Ви!
  • Сладко патенце!
    Ако просто"Незабравима", не беше с главна буква, нямаше да има нужда да пишеш, че не е посветено!

    Поздрав!
  • Много добре отговаря на чувстчата ми... моету е посветено Поздравления,страшно много ми хареса.. Отлично е !
Propuestas
: ??:??