Аз на тебе посвещавам стих,
който чакала си ти с години.
Тъй в душата ти любов родих
в най-светлите от Бога рими.
А в пустиня процъфтя живот.
Свята песен от красиви думи.
И да кажа на сърцето "стоп",
ще чуеш моите горещи струни.
Ти повикай и дъжда във мен,
пред дъгата във различна гама.
Ах, дори да ме превърнеш в тлен,
аз оставам в теб, аз оставам!
© Аз Todos los derechos reservados