25 abr 2014, 20:23

Аз пак откривам... 

  Poesía » De amor
468 0 1

АЗ ПАК ОТКРИВАМ...

 

Аз пак откривам светлина в очите ти -

потърсила до тебе топлинка

и зная, че съм бяла във мечтите ти -

понесла в шепи сенки и цветя...

 

Забързани, със бремето на делника,

отдавна сме пораснали деца,

но с нежност и копнеж се спираме,

когато се откриваме в нощта...

 

И, посетили всички измерения,

потъваме в покоя на света,

достигнали до вечното прозрение -

че е безкраен празник любовта...

© Йорданка Цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??