Аз просто те обичам и мечтая
откраднат лъч: от лунната усмивка,
на облака от дивата омая
и ведър дъх, когато дъжд заплиска.
Аз просто те обичам и откривам
знамения в небесната постеля,
пастелна есен в незабрава
и топъл чай в следобедна неделя.
Аз просто те обичам и сънувам
морета, планини и океани,
опитвам даже да римувам
любов, разбита, сърца сковани.
* "Аз просто те обичам" - песен на дует "Шик"
© Мери Попинз Todos los derechos reservados