31.10.2018 г., 20:59 ч.

Аз просто те обичам * 

  Поезия » Любовна
1875 3 9

Аз просто те обичам и мечтая

откраднат лъч: от лунната усмивка,

на облака от дивата омая

и ведър дъх, когато дъжд заплиска.

 

Аз просто те обичам и откривам

знамения в небесната постеля,

пастелна есен в незабрава

и топъл чай в следобедна неделя.

 

Аз просто те обичам и сънувам

морета, планини и океани,

опитвам даже да римувам

любов, разбита, сърца сковани.

 

* "Аз просто те обичам" - песен на дует "Шик"

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??