31 окт. 2018 г., 20:59

Аз просто те обичам * 

  Поэзия » Любовная
1893 3 9

Аз просто те обичам и мечтая

откраднат лъч: от лунната усмивка,

на облака от дивата омая

и ведър дъх, когато дъжд заплиска.

 

Аз просто те обичам и откривам

знамения в небесната постеля,

пастелна есен в незабрава

и топъл чай в следобедна неделя.

 

Аз просто те обичам и сънувам

морета, планини и океани,

опитвам даже да римувам

любов, разбита, сърца сковани.

 

* "Аз просто те обичам" - песен на дует "Шик"

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??