2 jul 2017, 0:22

Аз ранявам хората 

  Poesía
411 2 5

Аз ранявам 

хората...

Причинявам

болка...

После изчезвам

 в Нищото...

Аз съм 

като богомолка –

отхапвам главата

на любимият...

Аз съм тъмна,

дълбока

и потайна...

Аз съм 

всичко,

което ти

 не искаш

да познаваш...

Аз съм...

Не питай

коя съм...

Не питай,

ако ме видиш...

А бягай...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??