Jul 2, 2017, 12:22 AM

Аз ранявам хората 

  Poetry
425 2 5

Аз ранявам 

хората...

Причинявам

болка...

После изчезвам

 в Нищото...

Аз съм 

като богомолка –

отхапвам главата

на любимият...

Аз съм тъмна,

дълбока

и потайна...

Аз съм 

всичко,

което ти

 не искаш

да познаваш...

Аз съм...

Не питай

коя съм...

Не питай,

ако ме видиш...

А бягай...

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??