( Посветено на всички рали пилоти и любители на адреналина)
Нося огън, не душа,
пия нафта, не вода.
Комбинацията моя
да кипи във мен кръвта!
Тя е силна и гори,
подлудяват я коли
и жадува да усеща,
че със вятъра лети..
Пред мене никой не оставям,
след мене всичко е мъгла.
На пистата съм се родила.
Аз ще победя!
Предрекоха ми го отдавна,
не ще избяга ориста.
Сърцето ми ще спре да бие
от бърза кола.
Няма сила в този свят
дето може да ме спре
да обичам аз живота
зад волана всеки ден!
Казват - луда съм глава!
Не, не вярвайте в това!
Болестта ми е лечима,
щом се сбъдне ориста...
(следва продължение...)
© Гергана Георгиева Todos los derechos reservados