30 дек. 2007 г., 08:31

Аз ще победя!!! 

  Поэзия
607 0 0

   ( Посветено на всички рали пилоти и любители на адреналина)

 

 

Нося огън, не душа,

пия нафта, не вода.

Комбинацията моя

да кипи във мен кръвта!

Тя е силна и гори,

подлудяват я коли

и жадува да усеща,

че със вятъра лети..

Пред мене никой не оставям,

след мене всичко е мъгла.

На пистата съм се родила.

Аз ще победя!

Предрекоха ми го отдавна,

не ще избяга ориста.

Сърцето ми ще спре да бие

от бърза кола.

Няма сила в този свят

дето може да ме спре

да обичам аз живота

зад волана всеки ден!

Казват - луда съм глава!

Не, не вярвайте в това!

Болестта ми е лечима,

щом се сбъдне ориста...

                     (следва продължение...)

© Гергана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??