7 nov 2008, 20:17

Аз, свободен съм човек! 

  Poesía
501 0 6
 

Аз, свободен съм човек!!!

 

 

 

Реших да ти го кажа!

Аз, свободен съм човек!!!

Самата теб да ти покажа!

Деликатен съм и твърде мек!

 

Прегръдките ти силни

стискат като менгеме.

Думите, като водопад обилни,

не могат да спрат мен!

 

С устни жарки,

триумфални арки,

изричаш с лекота

клевета след  клевета.

 

В огнената ревност преродена

нямаш мисъл изразена.

Само стонове и силен вик

опорочават тайнствения миг.

 

В магията на тишината,

в липсата на гняв,

ще усетиш празнотата

и абсурда в своя нрав!

 

Писна ми със тебе да се боря!

Оставям те съвсем сама!

Дано намериш в някого опора!

Аз, прокуден съм от ревността!!!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??