23 nov 2006, 0:16

- аз съм - 

  Poesía
833 0 8
аз съм
простото дивото цвете
поникнало по прищявката на природата
не летя в ята
в мен лесно
можеш да се прицелиш
но не и да ми спреш полета
аз съм всичкото волно
на прилива
залял пясъка на онези пустите плажове
аз съм на мълнията
синия блясък
червената капка
съм
убодена
(на онзи твой хълм
под палеца)
аз съм
и съм
съдбата ти.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??