Nov 23, 2006, 12:16 AM

- аз съм - 

  Poetry
838 0 8
аз съм
простото дивото цвете
поникнало по прищявката на природата
не летя в ята
в мен лесно
можеш да се прицелиш
но не и да ми спреш полета
аз съм всичкото волно
на прилива
залял пясъка на онези пустите плажове
аз съм на мълнията
синия блясък
червената капка
съм
убодена
(на онзи твой хълм
под палеца)
аз съм
и съм
съдбата ти.

© И.Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??