23 нояб. 2006 г., 00:16

- аз съм - 

  Поэзия
841 0 8
аз съм
простото дивото цвете
поникнало по прищявката на природата
не летя в ята
в мен лесно
можеш да се прицелиш
но не и да ми спреш полета
аз съм всичкото волно
на прилива
залял пясъка на онези пустите плажове
аз съм на мълнията
синия блясък
червената капка
съм
убодена
(на онзи твой хълм
под палеца)
аз съм
и съм
съдбата ти.

© И.Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??