6 ago 2024, 10:17

Аз съм 

  Poesía » Otra
55 1 1

Аз съм

 

Аз съм книгите, що чета,

в светове безброй летя.

Аз съм цветята в градината на село,

с рози, маргаритки, нарциси, зюмбюли.

 

Аз съм музиката в мойте уши,

по всяка нота сърцето ми лети.

Аз съм котетата игриви в двора,

с любопитни очи гледащи света.

 

Аз съм пеперуда в син простор,

волно летя, няма ни следа от умора.

Аз съм бистрата река,

с живот, течащ във вечността.

 

Аз съм дневниците, събиращи спомени,

мигове незабравими.

Аз съм момиче с неугасваща душа,

нечия дъщеря, нечия радостна сълза.

 

Аз съм тайната любима,

музей на любовта необятима.

Всичко, що съм обичала и ще обичам,

в мен се пази,

в сърцето ми се врича. 

© Ivayana Ivanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??