17 ago 2012, 11:37

Аз съм... 

  Poesía » Otra
507 0 2

Аз съм нежна жена. Галя с глас и с ресници целувам.

Нося в шепи луна. Във пространства загадъчни плувам.

 

Аз съм силна жена. Не се трогвам от мъжки капризи.

Зная свойта цена. Оцелявам  в неволи  и кризи.

 

Аз съм мъдра жена. Премълчавам, съчувствам, прощавам.

Не измервам вина. Тежки думи веднага забравям.

 

Аз съм само жена. От едното ребро на Адама.

Лъч добра светлина. И пътеката мъжка  към Храма...

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Аз съм само жена. От едното ребро на Адама.
    Лъч добра светлина. И пътеката мъжка към Храма..."

    Нина, едва сега прочетох това хубаво стихотворение, благодарение на "Случайни". Поздравления!
  • И аз така те познавам.Силна жена!
Propuestas
: ??:??