19 ago 2007, 17:32

Аз съм... 

  Poesía
752 0 4
Аз съм топлия морски бриз, който гали твойто лице.
Аз съм пъстроцветната дъга, която топли твойто сърце.
Аз съм жаркото слънце, което с усмивка дарява деня.
Аз съм загадъчната луна, която смущава съня.
Аз съм нежните снежинки, които блясъка връщат в твойте очи.
Аз съм топлият дъжд, който скрива твойте сълзи.
Дори и далеко - аз ще съм винаги с теб,
дори и далеко - аз ще съм най-близкия ти човек!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Аз съм нежните снежинки, които блясъка връщат в твойте очи"
    Приказно...
  • Благодаря ви!
  • ТИ СИ ПРИКАЗНА ДУшА, А АЗ СЪМ ТОЗИ КОЙТО ТИ СЕ НАСЛАЖДАВА....ПОЗДРАВИВПЕчАТЛЯВАщА Е ПОЕЗИЯТА ТИ!
  • Много е добро!
Propuestas
: ??:??