Аз съм човекът,
който играе второстепенна роля
в собствения си живот,
а понякога си е направо страничен зрител!...
Аз съм човекът,
който си слага сам букаи,
когато му се иска да полети.
Аз съм човекът,
който се спира на брега на реката,
която на по-добро място
може да го откара.
Като бисер във мида
под пластове тиня
се крие моето истинско Аз...
Моята истинска същност
е заровена дълбоко вътре в мен,
като попарена от слана пъпка.
Аз съм човекът,
който трябва да я накара да разцъфне...
© Радослава Антонова Todos los derechos reservados