6.01.2016 г., 7:58 ч.

Аз съм човекът 

  Поезия » Свободен стих
563 0 3

Аз съм човекът,

който играе второстепенна роля

в собствения си живот,

а понякога си е направо страничен зрител!...

 

Аз съм човекът,

който си слага сам букаи,

когато му се иска да полети.

 

Аз съм човекът,

който се спира на брега на реката,

която на по-добро място

може да го откара.

 

Като бисер във мида

под пластове тиня

се крие моето истинско Аз...

 

Моята истинска същност

е заровена дълбоко вътре в мен,

като попарена от слана пъпка.

 

Аз съм човекът,

който трябва да я накара да разцъфне...

 

© Радослава Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??