Аз съм дива река...
Как ще ме спреш?
Аз съм скитник-вятър…
Как ще ме уловиш?
Аз съм полет на птица в небето...
Как ще ме догониш?
Аз съм устрем на бурята…
Как ще ме стигнеш?!
Но съм и лунна магия,
идвам в съня ти…
Като ласка на пролет
целувам мечтите ти…
Като биле омайно
изпивам дъха ти…
Аз съм шепот на тишината...
Загръщам душата ти…
с тайни...
Живка Юрукова
© Живка Юрукова Todos los derechos reservados