6 дек. 2018 г., 08:40

Аз съм дива река 

  Поэзия » Любовная
380 0 0

 

Аз съм дива река...

Как ще ме спреш?

Аз съм скитник-вятър…

Как ще ме уловиш?

Аз съм полет на птица в небето...

Как ще ме догониш?

Аз съм устрем на бурята…

Как ще ме стигнеш?!

 

Но съм и лунна магия,

идвам в съня ти…

Като ласка на пролет

целувам мечтите ти…

Като биле омайно

изпивам дъха ти…

Аз съм шепот на тишината...

Загръщам душата ти…

 

с тайни...

 

Живка Юрукова

 

© Живка Юрукова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??