8 feb 2012, 0:00

Аз съм другата 

  Poesía » De amor
655 0 1

Не търсих те, любов. 

Не исках те, не чаках.

И все не бях готова,

а другата сега съм.

 

Не чакам обещания.

Не се плаши! Не тръгвай!

В крещящото мълчание

аз чувам, че съм другата.

 

Не моля да решаваш

и не пресичам пътя ти.

Не се и утешавам,

но знам, че аз съм другата.

 

Не искам да решавам.

Не мога да си тръгна.

И не, не съжалявам -

оставам просто другата.

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??