23 may 2010, 20:12

Аз съм флейтата 

  Poesía » Filosófica
687 0 2

Аз съм флейтата.

Тя е студентка.

Имам клавиши.

Има завистник.

 

Пея във залата.

Свири в омаята.

Блестя във прожектора.

Грее режекторно.

 

Вдъхвам парфюм.

Излъчва A dur.

Вкусвам трендафил.

Диша в Гренландия.

 

Аз съм вълшебна.

Тя е неземна.

Аз съм играчка.

Тя ви разплаква.

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??