18 may 2007, 12:15

Аз съм истинска 

  Poesía
846 0 18

Тази нощ ще остана при тебе -
не затваряй очи, запомни ме!
Аз съм тук, каквато ме искаше,
каквато до края останах!
Ще сваля всички дрехи от себе си,
ще захвърля на пода чаршафите!
Обладай ме сега, аз съм истинска
и такава до край ще остана!
З
апочни, на краката от пръстите
Изгори ме със устни нагоре!
Разроши със пръсти косите ми,
аз ще стена, ти също ще стенеш!
Тази нощ аз при теб ще остана,
ще те имам тъй, както и ти!
Не затваряй очи, аз съм истинска!
Ще си тръгна преди да заспиш!






© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??