May 18, 2007, 12:15 PM

Аз съм истинска 

  Poetry
842 0 18

Тази нощ ще остана при тебе -
не затваряй очи, запомни ме!
Аз съм тук, каквато ме искаше,
каквато до края останах!
Ще сваля всички дрехи от себе си,
ще захвърля на пода чаршафите!
Обладай ме сега, аз съм истинска
и такава до край ще остана!
З
апочни, на краката от пръстите
Изгори ме със устни нагоре!
Разроши със пръсти косите ми,
аз ще стена, ти също ще стенеш!
Тази нощ аз при теб ще остана,
ще те имам тъй, както и ти!
Не затваряй очи, аз съм истинска!
Ще си тръгна преди да заспиш!






© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??