18 мая 2007 г., 12:15

Аз съм истинска 

  Поэзия
848 0 18

Тази нощ ще остана при тебе -
не затваряй очи, запомни ме!
Аз съм тук, каквато ме искаше,
каквато до края останах!
Ще сваля всички дрехи от себе си,
ще захвърля на пода чаршафите!
Обладай ме сега, аз съм истинска
и такава до край ще остана!
З
апочни, на краката от пръстите
Изгори ме със устни нагоре!
Разроши със пръсти косите ми,
аз ще стена, ти също ще стенеш!
Тази нощ аз при теб ще остана,
ще те имам тъй, както и ти!
Не затваряй очи, аз съм истинска!
Ще си тръгна преди да заспиш!






© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??