12 nov 2017, 13:00

Аз съм насреща 

  Poesía » De amor
1157 4 6

Аз съм насреща

И ако пак усетиш болка в гърдите,
И както преди е силна, гореща...
И ако отново напират сълзи от очите -
Ела при мен - аз съм насреща.

Аз съм онова подкрепящо рамо,
Което попива горчиви сълзи.
Ела и почукай на вратата ми само,
Ела и кажи ми какво ти тежи.

И тази болка аз ще поема,
И тези сълзи ще избърша с ръка.
А на душата - малка, наивна, ранена -
Сили отново ще вдъхна в нощта.

Чашите с вино пак ще налея,
Отново ще изпушим много цигари.
С болката вместо теб ще живея,
Аз ще премина през твойте кошмари.

Ще превържа отново кървящите рани,
Ще бъда до теб и в тази борба.
Ще махна тревогите в сърцето събрани,
Ще ти помогна да стъпиш пак на крака.

Ако пак усетиш болка е гърдите
И си мислиш, че тази най е зловеща.
Ако не можеш да спреш сълзите в очите -
Ела при мен - аз съм насреща.

05.08.2017г./15.08.2017г

© Ивайло Бисеров Todos los derechos reservados

В края на всяко мое стихотворение винаги пиша датата, на която съм го създал.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??