http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=253768
alipieva
Аз съм семейна - чистя, готвя, пера...
Меря кръвно на съпруга си вечер,
макар че... ще ми се да го издера,
задето от чужди очи е привлечен!
Но приспива се с времето тръпката,
по-здравословно е, няма неврози!
А сутрин с комшията мериме стъпки
и погледи, думи - кой какво го тормози...
От дума на дума, от кафе на кафе,
подбрахме екскурзионни листовки.
Неусетно, свръхтайно в хотел в Санта Фе
продължихме диалога... по пантофки...;)
.......................................................................
У дома пак съм сръчна, изрядна и строга.
Навън съм щастлива, отприщва ме смях!
А животът пак си е вкъщи, но - влакове много!
И пътници... за всеки от тях...!
:::::))))))))
Приятели, кълна се, аз никога не съм...
... ходила в Санта Фе...:::))))))))
© Станислава Todos los derechos reservados
Много е елегантно стихчето!
Ех, това Санта Фе . . .
И аз не съм ходил.
Сигурно е много приятно място . . .
Лека вечер!