Jul 3, 2011, 6:22 PM

Аз съм омъжена 

  Poetry » Humour
1021 0 23

 

                                               http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=253768
      

                                                                                                                       alipieva

 

Аз съм семейна - чистя, готвя, пера...

Меря кръвно на съпруга си вечер,

макар че... ще ми се да го издера,

задето от чужди очи е привлечен!

 

Но приспива се с времето тръпката,

по-здравословно е, няма неврози!

А сутрин с комшията мериме стъпки

и погледи, думи - кой какво го тормози...

 

От дума на дума, от кафе на кафе,

подбрахме екскурзионни листовки.

Неусетно, свръхтайно в хотел в Санта Фе

продължихме диалога... по пантофки...;)

 

.......................................................................

У дома пак съм сръчна, изрядна и строга.

Навън съм щастлива, отприщва ме смях!

А животът пак си е вкъщи, но - влакове много!

И пътници... за всеки от тях...!

 

 

:::::))))))))

Приятели, кълна се, аз никога не съм...

... ходила в Санта Фе...:::))))))))

 

© Станислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??