Аз съм поличба - изживяна до вярване.
Начертана пътека - извървяна до път.
От предишни животи навярно, оставен
тайнопис за посока при един кръстопът.
Аз съм оня стар отпечатък в душата ти,
сложен от Господ, с клеймо "До поискване".
А до него със знаци написа съдбата:
" Не забравяй никога нейното име."
Затова сега ти напомням на някого -
недошъл или тръгнал след съмване.
Любовта ни е път от поличбени знаци -
от небето предречено сбъдване.
© Бистра Малинова Todos los derechos reservados