2 ene 2008, 18:41

Аз съм себе си 

  Poesía » Otra
1464 0 8

 

Аз съм себе си

 

 

В тази част, на края на света,

аз мога да мечтая, мога да летя.

Под това дърво, на тази земя,

аз съм себе си и мога да не спя.

 

 

На този хълм аз управлявам своята съдба.

На тази поляна чувствам себе си жена.

В това езеро аз чувствам свобода -

аз съм себе си и мога да не спя.

 

 

Под това небе, с толкова много звезди,

аз мога да сбъдна всички мечти.

В тази лазурна нощ, на тази земя,

аз съм себе си и мога да не спя.

 

 

В тази райска градина, с тези красиви цветя,

аз се рея свободно и не чувствам самота.

На тази пейка, под тази луна,

аз съм себе си и мога да не спя.

 

 

На този остров, обгърнат от вода,

аз чувствам необозрима тишина.

Пясъкът блести на тази лунна светлина,

а аз... съм себе си и мога да не спя...

 

 

Кремена Кънчева Кънчева 18год.

          29.08.2005год. 

© Д-р Кремена Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??