Аз съм себе си
В тази част, на края на света,
аз мога да мечтая, мога да летя.
Под това дърво, на тази земя,
аз съм себе си и мога да не спя.
На този хълм аз управлявам своята съдба.
На тази поляна чувствам себе си жена.
В това езеро аз чувствам свобода -
аз съм себе си и мога да не спя.
Под това небе, с толкова много звезди,
аз мога да сбъдна всички мечти.
В тази лазурна нощ, на тази земя,
аз съм себе си и мога да не спя.
В тази райска градина, с тези красиви цветя,
аз се рея свободно и не чувствам самота.
На тази пейка, под тази луна,
аз съм себе си и мога да не спя.
На този остров, обгърнат от вода,
аз чувствам необозрима тишина.
Пясъкът блести на тази лунна светлина,
а аз... съм себе си и мога да не спя...
Кремена Кънчева Кънчева 18год.
29.08.2005год.
© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени