18 nov 2016, 1:17

Аз съм тук 

  Poesía » Canción de autor, Otra
699 1 0

Имам стотици познати,

да, тук на Земята

и отвъд в небесата,

обаче нямам само една-

единствена приятелка,

която на света да ми стиска ръката.

 

Когато видях твоя чар на съседната маса,

почувствах се звяр пред такава украса.

Сърцето ми спря, а колко има да наваксва - 

скоростта на светлината.

 

Ела със мен и ще създадем,

нещо по-добро от теб,

нещо по-добро от мен.

Нещо повече от ден и от живеене - вселенa,

още по-добра.

 

Хем ще се отнасям като с дама с тебе,

хем ще си свободна по пижама цял ден.

Хем ще сме звезди на прием, хем ще пием бира

на пейка.

 

Аз съм тук
и оставам, докато
слънцето изгрее от Запад
или ти ми кажеш ДА,
което се случи първо.

 

К'вото и да правиш - няма да е достатъчно.

К'вото и да даваш - няма да е достатъчно.

К'вото и да имаш - няма да е достатъчно.

Колкото и да обичаш...

 

Да бе, много ясно, то се знае,

че ни трябва още време да се опознаем,

че ще имаме проблеми, но така ще станем по-големи двама с тебe,

двамата със бебе.

 

Най-големият ти страх какъв е?

Мога ли да знам в какви мечти се къпеш?

И каква си отвътре - дали си лоша и

колко си добра?

 

Мога да си сложа котва, мога

да те чакам още сто живота;

изпитите твои да прескачам, да те заменя със друга, обаче не искам -

искам точно теб.

 

Искам да те видя най-щастлива;

искам да те видя как заспиваш.

Само ми кажи, че и ти си мислиш също

как ще бъдеш с мен.

 

Аз съм тук
и оставам, докато
слънцето залезе на Изток
или ти ми кажеш НЕ,

което се случи второ.

 

К'вото и да правиш - няма да е достатъчно.

К'вото и да даваш - няма да е достатъчно.

К'вото и да имаш - няма да е достатъчно.

Колкото и да обичаш...

 

Аз съм тук
и оставам, докато
слънцето изгрее от Запад
или ти ми кажеш ДА,
което се случи първо.

 

Аз съм тук
и оставам, докато
слънцето залезе на Изток
или ти ми кажеш НЕ,

което се случи второ.

 

Ти

И

Аз

Нас

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??