От деня в който те видях,
изгарях да говоря с теб,
изгарях да споделям с теб!
Ти изглеждаше толкова самотен...
Бъди с мен, не искам никой друг.
Но зная, че няма да си за дълго тук.
И зная, че ще продължиш и няма да останеш.
Но въпреки всичко това, аз ще се държа.
И винаги ще те желая....
И когато си отидеш, спомняй си за мен.
За нашите разговори, за нашите мечти.
И когато чувстваш се самотен, аз съм тук.
Тук винаги готова да те утеша.
© Въображение Todos los derechos reservados