11.01.2013 г., 12:49 ч.  

Аз съм тук за теб 

  Поезия » Оди и поеми
653 0 1

От деня в който те видях, 

изгарях да говоря с теб,

изгарях да споделям с теб! 

 

Ти изглеждаше толкова самотен...

 

Бъди с мен, не искам никой друг.

 

Но зная, че няма да си за дълго тук.

И зная, че ще продължиш и няма да останеш.

Но въпреки всичко това, аз ще се държа. 

И винаги ще те желая.... 

 

И когато си отидеш, спомняй си за мен.

За нашите разговори, за нашите мечти.

И когато чувстваш се самотен, аз съм тук.

Тук винаги готова да те утеша.

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??